Jij maakt me sinds ik jou heb ontmoet
De donkere dagen voor mij wat goed
Jij laat me compleet voelen
Jij en ik hoeven elkaar maar te kijken
En we weten wat we bedoelen
Jij de persoon op wie ik zo lang heb verwacht
En tot nu toe elke donkere plek heeft verzacht
Jij laat me voelen dat ik waardevol kan zijn
En dat jij me dat gevoel kan geven voelt enorm fijn
Jij maakt mij compleet
En ik wil jou niet verliezen
Zolang je dat maar niet vergeet