Op de vroege morgen,
Terwijl de zon achter mij begint te komen.
Start ik mijn reis
Met de eerste zonnestraal door de jonge bomen.
De o zo drukke wereld
Lijkt nu wel uitgestorven
Hoor ik alleen de vroege vogels,
Die fluiten zonder zorgen
En eenmaal aangekomen
Ben ik mijn reis al snel vergeten
Waar deze producten horen
Is alles wat ik nu nog moet weten.