een bliksemstraal
zo scherp als een dolk
heeft mij geraakt
en veranderd in een donderwolk
mijn hart is gebroken
en voelde aan als een ijspegel
heb hem laten vallen naar beneden
en is nu in duizend stukken gebroken op een tegel
dus zonder hart zweef ik nu rond op zoek
naar diegenen die mij verdriet hebben gedaan
dus zie je een donkere donderwolk
dan weet je, ik kom eraan