Dag lieve oma,
Ik kon moeilijk afscheid nemen
Ook al heb ik je zoveel gekust
Al die fijne herinneringen
Komen nu weer bij me terug
Ik weet dat je nu veilig bent
En kan verder gaan zonder pijn
Ik weet dat je nu daar bent
En een geweldige engel kan zijn
Want dat was je hier ook al.