dp-dp-dp
ze heeft niet
als ik aan haar denk
zeg me dan toch even
ja, ik weet het ook
ze heeft niet, nee
ze heeft niet, toch
ze heeft niet, wel
ik zie haar lopen tegen
weet ik dan nog of
nee, ze lacht vreemd
ik weet wel, ja
ik weet best, zeker
ik weet even niet
ze laat me even
geeft me mijn lach
ja, ik zwaai wel
we doen nog wat
we moeten vast
we liggen dubbel
dwars tegen hart
waan voor bestaan
loop liever hard
jullie kunnen me
jullie weten of
jullie vergeten wel
kijk haar ogen gaan
we sluiten ons even
hand van jou en mij
ik mag het weten
ze heeft geen ene
loopt niemand achter
dp-dp-dp