Soms zegt stilte meer dan woorden
is met woorden niets gezegd
alle mensen die je hoorden
maar het niet hebben weerlegd
Alle liefde ooit gegeven
niet te veel,
maar toch alleen
alle dingen zijn verzwegen
door de stilte om je heen
Alles wat je wilde redden
niets dat je gewonnen hebt
want soms was het gokken, wedden
en verdrinken in gezwets
Alles wat je horen wilde
werd nooit tegen jou gezegd
Daarom was voor jou de stilte
meer dan taal en meer oprecht