Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Onze wensen waren hetzelfde
Ik wou je leren kennen
en dat was ook een wens van jou …
omdat je …
die paar maanden dat je wist
dat ik op komst was …
toch nog van me hield …
Maar jij bent gegaan
naar de hemelhoog
met een traan …
want jou laatste moment
jou blik
op die dikke buik
een blik
op mij gericht …
Verdriet had je …
en dat verdriet draag ik verder
met mij mee …
verdriet
omdat je me nooit hebt gekend …
Maar vanuit de hemel
ken je me nu wel …
je weet hoe ik ben …
maar ik …
ik ken je niet …
maar ooit, op een dag
zijn we samen
aan de hemelhoog
daar, achter de regenboog
Dan beleven we de dagen
die we hier beneden niet hebben gekend …
dan komt jou wens
en die van mij …
uit!
(over mijn grootvader die kanker had en wist dat hij mijn geboorte nooit zou halen)
Reacties op dit gedicht
gedichtenlady vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Allysson
:
Dinsdag, september 25, 2012 19:03
Mooi en hoopvol! Liefs,
Over dit gedicht
Auteur:
gedichtenlady
Gecontroleerd door:
Gepubliceerd op:
21 augustus 2012
Thema's:
[Dood]
[Vroeger/Herinneri]
[Hoop]