De woorden blijven steken in mijn Mond
Als ik tot U wil gaan
De woorden blijven achter maar ik weet
U zal naast staan
En alles wat vergeefs leek te zijn
O Heer ik zag het slecht als een refrein
Waarin ik U niet passen kon
Ik zoek naar antwoord op mn vragen
Wat is er goed
Wat is er slecht
Maar of ik het nog durf te wagen
Want is mijn bidden aan U echt
En die ellende op de wereld
Bent U dat die kwaad het vergeld
O Nee mijn Vader ik weet beter
Maar komt het einde nu versneld
En de woorden blijven steken in mijn mond
Als ik tot U wil gaan
En de woorden blijven achter maar ik weet
U zal naast mij staan
En alles wat vergeefs leek te zijn
O Heer ik zag het slechts als een refrein
Waarin ik U niet passen kon