Liberaal socialisme: Individuele vrijheid en sociale zekerheid.
Economische rechtvaardigheid: Eerlijke banken en loon naar werken.
Eigen verantwoordelijkheid: Niet de liefde maar jij hebt het gedaan.
Vrije toegankelijkheid: Alle basis behoeftes zijn vanaf nu gratis.
Gemeenschappelijke solidariteit: Een schatkist voor een Europa.
Wereldwijde gelijkheid: We zijn hier om elkaar te helpen, niet waar?
Een eind aan moorden, verkrachtingen, bestelingen, geweldplegingen,
zowel verbaal als fysiek, uitbuitingen, slavernij, discriminatie en cynisme.
Het respect moet terug naar de samenleving.