daar in de hemel,
die ster,
dat ben jij,
je schitterd,
maakt me vrolijk,
ik vind je fantastisch,
elke keer als je er bent,
wil ik je zien,
wil ik genieten van je aanwezigheid,
maar ineens,
daar die donkere wolk,
waar ben je nu mijn ster?
ik word bang,
bang dat ik je niet meer zal zien,
ga weg wolk, ga alsjeblieft weg,
de wolk drijft verder,
maar nog steeds zie ik je niet
waar ben je nou?
Daar, daar ga je....
je valt.....
ik zal je nooit meer zien...
een traan rolt over mijn wang,
waarom jij??
ik zal je missen....