Dans
op de wolk van liefde
Zing
op de tonen van het mooiste lied
Leef
alsof morgen niet bestaat
en gisteren nooit bestaan heeft
Niets dat je zorgen baart
niets dat je angst aanjaagt
Geen pijnlijke herinneringen aan het verleden
geen ondraaglijke zorgen om morgen
geen panische angsten in het heden
geen tranen van verdriet
enkel van geluk en genot
Leef
alsof morgen niet bestaat
en gisteren nooit bestaan heeft