Ik wachtte mijn tijd af
Toch deed ik mijn uiterste best
en vocht ik zo hard als een leeuwin
om ons te beschermen
Maar toch kreeg ik steeds 'straf'
Ik was niet belangrijker dan de rest
Er is teveel gebeurd
zonder dat ik er iets mee te maken had
Het moest een tijd goed gaan
om het een kans van slagen te geven
Ik heb teveel getreurd
En werd keer op keer afgekat
Ik ging nadenken
Of jij het waard was
om in mijn leven te mogen zijn
Of ik de kracht nog kon opbrengen
om jouw mijn liefde te schenken
Voordat ik opkras
Ja, jij was mij alles waard
De liefde van mijn leven
Mijn maatje en beste vriend
Maar al dat onrecht
Had me alles bespaard!!!
Ik had je nog zoveel willen geven
Mijn tijd en geduld raakte op
Het vechten werd me te zwaar
Was jij maar sterker
Vocht jij maar net zo hard mee
Mijn verstand zei ineens 'STOP'
Zonder ruimte voor 'gemaar'