Een moeder...
Een moeder hoort je liefde te geven...
Een moeder hoort er voor je te zijn...
Een moeder geeft elk kind evenveel liefde...
Een moeder die haar eigen dochter niet accepteert is geen goede moeder
Een moeder die haar kind minder tot geen liefde geeft aan 1 kind en wel aan de andere kinderen is geen goede moeder...
Een moeder die haar eigen dochter negeert is geen echte moeder...
Een moeder die over haar eigen dochter roddelt is geen goede moeder...
Een moeder die de andere kinderen voortrekt van haar zelf is geen goede moeder...
Een moeder die schaamt voor haar eigen dochter is geen echte moeder...
Een dochter die negeert word wil graag een moeder die haar accepteert
Een dochter wil liefde van haar moeder..
Een dochter wil welkom zijn bij haar moeder...
Een dochter wil ook gezellige uitstapjes maken met haar moeder...
Een dochter wil haar verhaal kwijt bij haar moeder als ze ergens mee zit...
Een dochter wil graag bij de familie horen...
Een dochter heeft haar moeder nodig...