Het is niet nodig om het tegen te houden
Je weet hoe het voelt
De warmte komt al dichterbij
Je voelt de ademhaling al
Het gevoel van jou lippen op die van mij
Dat gevoel raast door tot mijn tenen
Een blik moet genoeg zijn
Je kijkt me aan..
Vragend, bijna verlangend naar het gene dat je wilt
Je weet het precies
Nooit eerder was je zo zeker
Weer kijk je mij aan
Mijn ademhaling versneld
Het gevoel giert door mijn lichaam
Ik wil zeggen wat ik denk
Maar ik kan het je niet geven
Mijn gevoel is te complex, moeilijk te uiten
Wil je alles uitleggen, maar vraag me dit niet
Maar weer kijk je
Voor mijn gevoel kijk je dwars door mij heen
Maar ook weer niet, want je wil weten wat ik denk
Je blik is indringend en voel hem over mijn hele lichaam gaan
Het verstijfd mij en het voelt heerlijk tegelijk
Snap jij het nog
Ik niet..
Maar moet dat
Gevoel blijft gevoel
Maar blijf naar mij kijken
Geef mij je gevoel
Je weet wat je wilt..