Kijkend naar de maan,
voel ik me tranen branden.
Kijkend naar de maan,
over denk ik ons leven.
Kijkend naar de maan,
besef ik dat we vechten.
Vechten tegen een onhaalbaar
iets.
Kijkend naar de maan,
voel ik me tranen rollen
over mijn gezicht.
Kijken naar de maan,
wens ik dat ooit ook ons geluk
mag komen!!!