Een bericht uit de Hemel
fietsend door de hemel
zie ik jullie naar boven staren
heel even zwaai ik
maar jullie zien mij niet Ik ben slechts een ziel
Fietsend over de wolken Heb ik enkele tranen laten vallen
Ik ben nu gelukkig samen met pa
twee zielen eindelijk weer samen
Al fietsend zie ik mijn kinderen, kleinkinderen en achterkleinkind
en wil jullie vanuit hier
al mijn liefde geven
al ben ik slechts een ziel
Even staat mijn fiets stil juist in die stilte
Denk ik aan jullie
en als jullie naar boven kijken
Laat ik de zon schijnen
wij denken aan elkaar
en vaak zie je mij in je dromen
en zonder dat iemand het begrijpt
weet dat mijn tijd reeds gekomen was
fietsend door de hemel
post ik een ansichtkaart
het is een vallende ster
en ik doe slechts één wens
blijf wie je bent
en geniet van je leven
jullie verdienen het geluk
ik zal er altijd zijn
Deze ziel fiets nu weer verder