Jij
De zon zet een lach op mijn gezicht
Ik ben je tot niets verplicht
Toch wordt ik langzaam aangetrokken
Door het speelse spel, de lieve kus
De stilte doorbreken
Het verlangen waarderen
De schoonheid aanschouwen
Het proeven van je geur
Als een vlinder zo vrij
voel ik me bij jou
vrijheid
de zon geeft me de kracht
kus je wangen
streel je gezicht
verlangen
kus…