In mijn dromen zie ik je lopen,
Jij zit de hele tijd in mijn hoofd.
Maar eigenlijk mag dit niet,
Zoals ik je zie moet ik achter mij laten,
Maar mijn gevoel kan je niet verlaten.
Zonder dat je het weet, kijk ik met een
raar gevoel naar je.
We werken samen en soms voelt dat zwaar.
In mijn dromen ben je bij me, en voelt het heel fijn,
Ik had gewild dat het waarheid kon zijn.