Ik treur niet om jouw liefde die ik niet ken
want ik geniet
van de blik in jouw ogen
van jouw goudblonde haren,glanzend in de zon
van de woorden die je tegen mij spreekt
van het onschuldige vriendschapskusje dat ik je elke dag geef
In die kleine dingen vind ik geluk
Dat geluk
dat verder rijkt dan de hoogste hemel
wil ik voor eeuwig koesteren
Ik ben intens gelukkig
om al deze redenen
Ik ben gelukkig dat jij er bent