Volwassen kinderen zingen:
De chaos is compleet.
Isaac verdween, bezweek.
36 uur was een feit.
Het dreunt tussen de wilgen,
mijn armen scheuren doormidden.
Het uitbuitersbeleid,
zelfmoord van de ongelovige
die dacht dat liefde niet bestond.
Verstild waren we.
De dood zei alles:
Ik ben begonnen.
Tijd is nimmer rechtvaardig.
Wees voorzichtig.
Verstandig is de schrijver
die blijft.