Ik heb hulp nodig
Maar die is er niet
Het lijkt overbodig
maar er is verdriet
Niemand die het ziet
Ik zet een masker op
Verberg het verdriet
Geen zelfrespect, geen stop
Me lichaam geef ik wel
Het is zelfvernietiging
Ik doe dat veel te snel
Waar is de verandering?
Die zit in mezelf
Iemand moet me helpen
Moet er zelf naar zoeken
Om het bloeden te stelpen
Gedraag me sterk
Maar mijn karakter is zacht
Het bloed stroomt
Mijn lichaam, mijn macht