Vanaf nu moet ik verder zonder jou.
Helemaal in mijn eentje door die bittere kou.
Zonder jou liefde,warmte en geborgenheid.
Zonder jou beschermende armen,zonder jou veiligheid.
Zonder lieve woorden, zonder die mooie blik.
Alleen blijf ik hier achter verstijfd van de schrik.
Maar iets in mij zegt:"wees moedig en ga dapper door,
op weg naar nieuw geluk.Want deze liefdes scherven,
blijven toch voor eeuwig stuk."