Stilmakend mooi,
elke sproetje,
elke lijn,
elk kuiltje,
de glas van je haren,
ik vind alles aan jou,
stilmakend mooi
of je me nou gelooft of niet.
alles klopt gewoon aan je,
alles klopt, zoals mijn hart klopt voor jou.
woorden te weinig,
dan maar daden zoals de hele dag hier staan.
maakt me niet uit hoelang,
ik doe het met alle liefde die ik heb,
kan me niet schelen dat ik alleen ben,
ik laat me hoofd niet zakken,
wat is liefde, houden van,
als men opgeeft.
mijn liefde is sterker dan alles in deze wereld.
daarom geef ik niet op,
en zal ik nooit doen ook.
stilmakend mooi,
kleding stijl,
je dromen,
het maakt niet uit welke kant het opgaat,
je blijft mooi in mijn ogen,
of je ht er nou zelf mee eens bent of niet,
stilmakend, vooral je ogen,
doordringend, voel ik me schuldig omdat ik er door naar mezelf ga kijken.
al weet ik, ik ben mezelf,
toch baal ik van dingen.
stil makend is wat je ben,
in elk opzicht,
van uit elk perspectief,
stilmakend mooi,
ik heb je lief.