die jongen met zijn hemd
diek elk weekend naar me toe zend
hij is speciaal
maar da maakt em dan ook ideaal
voor iemand zoals ik
die altijd n afwijzing slik
kzie hem graag
daarom dat ik me in deze relatie waag
kwil em niet meer kwijt
want kep echt geen spijt
dat ik hem ken
en nu elke keer verwen
bijna is hij terug
komaan tijd ga wat vlug !
Want nu wacht ik op zijn armen rond mij
maar tot mijn grote spijt ist n knuffel aan mijn zij
ik mis je kleine
ge zijt (voor altijd) de mijne
x