Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
eenzaam
met het ritselen van de bladeren
en het druppen van het water
tikken de wijzers voort
gissende gedachten
denkend aan wat komen gaat
angst voor al het onbekende
eenzaam en alleen
vechtend tegen deze wereld
die zoveel hobbels kent
niemand die mij kent
geen idee van mijn bestaan
alleen de blik van het zicht
verstopt in mijn eigen leven
afgestompt en weggestopt
alleen in een donker hoekje
Reacties op dit gedicht
horse_lover vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
wierook
:
Zondag, september 02, 2012 22:19
kom tevoorschijn
en laat je kennen
jij prachtmens
Over dit gedicht
Auteur:
horse_lover
Gecontroleerd door:
christina
Gepubliceerd op:
02 september 2012
Thema's:
[Angst]
[Eenzaamheid]
[Verdriet]