O, donkerblonde lokken zo schoon
en haar saffieren ogen pralen
Een stem machtig der vreemde talen
ik gewaar een serafijn in eigen persoon
Zij keek mij aan en haar lippen spraken
ik gehoor haar stem, wat een fascinatie
Je bent mijn muze, mijn inspiratie
ijver is mijn hart, ik wil je aanraken
Leonie, ik vond puur schoonheid in jou
Vanaf het eerste moment zeer bijzonder
Toen wist ik meteen wat ik wou
Je bent het achtste wereldwonder
En wanneer ik je aanschouw
de wereld kan niet zonder.