Traag – glijdt zo de tijd voorbij
Traag, net als een wolk in mei
Suizend fluistert de wind een naam
Ik heb hem verstaan
Als een beek slingert de tijd zich voort
Een prachtmelodie zonder een slotakkoord
Traag – weg naar de horizon
Verder – als een luchtballon
Jij en ik mogen mee met de tijd
Samen gaan voor heel even – hm
Zij aan zij en ik lees in je ogen:
Doorleef deze uren, zolang als ze duren
Traag – maar o zo onmiskenbaar voort
Kom toch ook met mij mee aan boord
Laat los – het is de tijd die je draagt
Los – meer word je niet gevraagd
Mee voort – eindeloos langzaam
Langzaam – traag