Wie had ooit gedacht
dat ik jouw liefde zou beleven
dat jij lieflijk door mijn haren zou strelen
dat jij mij zachtjes en lief een kusje zou geven
dat jij al je geluk met mij zou delen
Wie had ooit gedacht
dat onze liefde een kort lot beschoren was
dat mijn gezicht nooit meer de streling van jou lippen zou beleven
dat dat je er nooit meer zou zijn in de klas
dat jij nooit meer krulletjes in mijn haar zou weven
Waarom ben je niet langer bij mij gebleven
die vraag zal ik me blijven stellen,heel mijn leven
maar de tijd dat ik je liefde kon beleven
dat was de beste tijd van mijn leven