Ik klink zo stom,
ik wil zoveel zeggen,
maar niks is goed genoeg
en laat me er snel bij neerleggen.
Want ik wil dat iemand mij vind.
Ik wil hier vandaan,
zelfs als ik door liefde ben verblind.
maar ik wil weg gaan.
Maar waarom zou hij komen,
als hij er nooit voor me is geweest,
wanneer ik hem nodig had,
wanneer ik om iemand vroeg het allermeest.
want waar je zit,
weet ik niet
en zelfs na al dit,
heb ik nog verdriet.
Voor het wezen van niet hier,
voor het er nooit zijn,
voor elk manier,
bij elk pijn
...omdat je er nog steeds niet bent...