Vol futiliteiten stroopt zij de dag af.
Links is geen rechts. Het stoplicht springt op rood.
Bij de Turkse groenteboer is brood goedkoper.
Buiten lopen twee loodgieters te zwoegen.
Keramiek, PVC-buizen. Toet-toet!! Het is groen!
Lijn 5 komt voorbij. Vroeger moest zij er hier af.
Haar elektrische auto stopt bij nummer 67.
Aanbellen heeft geen zin.
Het regent in het westen.
Gelukkig is zij niet zijn vriendin.
Jan-Marcus stond al te wachten.