Mijn liefde voor jou is groot
Misschien wel te groot.
Ik ben gek op je
Maar soms, máak je me gek.
Je droogt altijd mijn tranen
Maar de laatste tijd komen ze vooral door jou.
Onzeker als een kind, hoor ik maar al te graag dat je van me houd
Maar je zegt het niet.
Ik blijf achter je aan lopen
Maar raak de weg kwijt.
Een blik in jouw ogen
En alles is je vergeven.
Ik lijk een pop aan touwtjes
Die jij in handen hebt.
Ik wil jou niet kwijt
Maar ik raak mezelf kwijt.
Het belangrijkste is eerlijkheid
Maar dat kan ik niet eens meer zijn tegenover mezelf.
Omdat ik dan dingen inzie
Die ik niet in wíl zien..