zoekende ogen,
dwarrelen over je lichaam
op zoek naar een beetje aandacht
een zoektocht naar vrijheid
ik denk bij mezelf
dat ik echt van je houden moet
als ik je overal volg
ook al is je hart dicht bij
het mijne
ik moet echt wel van je houden
als ik zolang op jou wil wachten
ook al hoor je mijn gebeden niet
ik wacht op die éne dag
dat ik weer je hart
kan veroveren
ik bid
voor de dag
dat je me terug binnenlaat
in jouw hart
in jouw leven
in je ziel
ik hou echt van jou
daar moet ik niet over nadenken
mijn hart ondertekent
denk niet dat er een ander is
je bent de enige bloem in mijn leven
dé grote liefde