Is het ware liefde?
of is het toch niet echt,
is het wel de moeite,
dat ik ervoor vecht.
Ik ga het moeten laten,
het is niets voor mij,
zou men eigen moeten haten,
maar voorbij is voorbij.
Het viel te proberen,
niets kon ons deren,
nee, het kon niet stuk,
maar ik had geen geluk.
Nog vaak zal ik denken,
aan die liefde voor jou,
want wat er ook veranderd is,
ik hou nog steeds van jou!