Afleverdatum 5 september
Hier staan we dan ,te genieten
jij bent afgeleverd voor het leven
Achter ons de nodige verdrieten
gebeurd om jou vorm te geven
Vandaag achttien jaar ,onze zoon
jouw voeten gaan de goede kant
Volwassen heeft een fijne toon
jouw besef heeft ons overmand
Er is zeker nog genoeg te winnen
jouw keuzes zijn nu officieel
Al moet het leven nog beginnen
jij neemt er eindelijk echt aan deel
Blijf jezelf met ons als bron
met jouw hulpvaardigheidstalent
Ga bedachtzaam door hoe jij begon
je maakt ons trots ,een echte vent
Dennis ,van harte gefeliciteerd
met jouw achttiende verjaardag