Mijn hartje begint te kloppen,
ik krijg een krop in mijn keel,
ik ben niet meer te stoppen,
jij maakt mij één geheel.
De vlinders fladderen in het rond,
gewoon door die lach van jou,
ik voel me gelukkig en gezond,
omdat ik stiekem van je hou.
Niemand zal dit weten,
het blijft mijn geheim,
maar ik zal je nooit vergeten,
in mijn dromen kan je de mijne zijn.
Op mijn netvlies gebrand,
jou lieve lach naar mij,
in mijn gedachten hand in hand,
de mooiste dat ben jij!