Van wie kan ik nog houden?
wie kan ik nog vertrouwen?
Er is mij te veel aangedaan,
waardoor ik niet meer stevig in mijn schoenen kan staan.
Wie is er nog te vertouwen en wie niet,
wat doet dat mij veel verdriet.
Zelfs mijn vrienden durf ik niet te vertrouwen,
terwijl ik weet dat zij van mij houden.
...Ze laten mij mezelf zijn,
dat voelt best fijn.
Dat gevoel van wantrouwen,
het is mij aan het benauwen.
Ondanks alles blijf ik doorgaan om het gevoel te ontvouwen,
dat gevoel dat ik weer kan vertrouwen.