Mijn leven is een puinhoop,
het enige dat me rechthoudt is hoop.
waarom is hij nu van m'n "vriendin",
mijn leven heeft dan gewoon geen zin.
ik wil niet zonder zijn liefde leven,
ik zou er alles voor (op)geven...
waarom moet ik al die miserie doorstaan?!
me dagelijks door verdriet heenslaan...
het enige dat ik voel is leegte en pijn,
gewoon omdat ik van hem wil zijn...
het enige dat ik kan doen is hopen,
want liefde kan men nu eenmaal niet kopen...
ooit zullen we voor altijd samenzijn,
weg met alle zorgen,verdriet en pijn.
23/08/01 *cyn* *queen of darkness*