Liefde omvat veel woorden,
vormen en maten allemaal,
gemakkelijk te verwoorden,
gewoon of theatraal.
Er zijn duizend zinnen,
die erover zullen gaan,
hoe je iemand kan beminnen,
de echtheid en de waan.
Een hart dat harder klopt,
een vlinder in je buik,
het blozen dat je verstopt,
weinig voedsel dat je verbruikt.
Mijn liefde gaat door vuren,
ik sterf voor jou,
dit mag eeuwig blijven duren,
omdat ik zoveel van je hou!