Verhoogd.
De kaart die jij
zo trouw bewaakte
is uitgeschreven, want je leeft
verhoogd bij Hem
door Zijn genade
Hij die zichzelf in jou zo geeft.
Het Hemelboek
kent de mutatie
eindelijk de rust , sterk naar verlangd
adem gebrek
is opgeheven
geen kwaad dat jou daar nog bevangt.
Je leven lang
zocht je Zijn Liefde
schonk die ook uit diaconaal
plaatste Zijn Woorden
zoveel malen
hier op papier , zong ze vocaal.
Zoveel was er
waaraan je deelnam
op weg naar Hem, waar je nu vertoeft
Zijn overwinningskroon
mag dragen
het ene dat een mens behoeft.
Je lichaam
brengen wij ter aarde
je ziel verrees, tot aan de dag
dat ieder uit
het graf mag rijzen
omdat U ons het leven gaf.
t