Ik kus je met zilte, zoete warmte
en omhels je innig in mijn zijn.
Een eeuwige rust en kalmte
ontwaakt, bij ons samenzijn.
Ik omsluit je in mijn warme armen.
Ik heb je lief met zoveel kracht.
Laat je zoete, zilte ziel mij verwarmen.
Je hebt me in je macht.
Ik omsluit je in mijn kloppende hart
en draag je mee in mijn denken.
Mijn verlangens zo sterk van kracht.
Laat het lot ons weder samenzijn schenken.