Mijn Schat.
Ik mis je.
Ik mis je mooie hoeven die op mijn teen gingen stssn.
Ik mis je mooie ogen die toen heel raar naar me keken.
Ik mis je mooie rug waar ik het geluk van had om er op te mogen zitten.
Ik mis je mooie stal waar ik uren kon zitten.
Ik mis je mooie achterbenen die mij er bijna afbokten.
Ik mis je sterke lichaam wanneer we over de sprong zweefden.
Ik mis je mooie mond die elk suikerklontje hebberig pakte.
Ik mis je mooie hoofd die blij opkeek en naar me begon te hinniken.
Ik mis je nog elke dag !3