Duidelijk en Realistisch.
Maarten is geen poëeticus.
Hij heeft een gebroken hart.
Zij kijken even wat verder.
Jij ziet alleen de wereld.
Ik, misdaadjournalist
moet geloven in de onschuld.
Niemand is eerst.
De gulden middenweg is een illusie
in het koninkrijk der Eendenlanden.