Gesloten
Als een failliet bedrijf,
met zijn dichte deuren.
Gesloten...
Als een boek,
door de jaren heen, vergeeld en niet meer aangeraakt.
Gesloten...
Als een kist,
met dromen en gedachten, die zo mooi zijn
Gesloten...
Als een fort van eeuwen oud,
wat nu, uiteen valt en niet meer word herbouwd.