Ik verlang naar jou,
naar jouw mond die me kust,
naar jouw stem die in m'n oor fluistert,
naar jouw hand die de mijne pakt,
Ik verlang naar jou,
maar jij niet naar mij,
jij verlangt niet naar mij,
Ik verlang naar jou,
naar samen door de regen fietsen,
naar samen in de zon liggen,
naar samen een ijsje eten,
naar samen zwemmen,
Ik verlang naar jou,
maar jij niet naar mij,
jij verlangt niet naar mij,
Ik verlang naar jou,
naar jij die mij troost,
naar jij die me aan het lachen maakt,
naar jij die zegt dat je me lief vind,
naar jij die zegt dat je me mooi vind,
naar jouw "ik hou van jou",
Ik verlang naar jou,
maar jij niet naar mij,
jij verlangt niet naar mij,
helaas.