twaalfentwintig gedeeld
was hij in toverland
met notenschelpen tussen fruitvliegen
de Naar wou sputteren
fietsmotor in zak en as
de lange tentakels zaten vast
aan een onderstel van 45 jaar
zijn middenschip volgepropt
met hoppe-vocht en spek
dit was een gewoonte dier
van kop tot kont een vreeetmachien.
ela