jouw vriendschap
geeft mij zoveel vleugels
ik krijg door deze band weer de teugels
van mijn eigen leven in mijn handen
omdat het zo sterk voelt onze banden
je begrijpt me
je staat voor me klaar
voor jou ben ik geen gevaar
we kunnen alles met elkaar delen
zolang ik niets gek doe
kan het je enorm veel schelen
hoe ik me voel
jij bent een van de weinige
die snapt wat ik bedoel
wat hebben
deze vriendschap
die heb ik wel met meiden
maar met jou als goede vriend
wil die met jou ook niet vermijden
ik steun waar ik je steunen kan
ik sta klaar voor waar het maar zijn kan
we bedenken samen bij de tegen slagen een nieuw plan
want jou vriendschap
is voor mij zoveel waard
dat ik hoop dat ons alle narigheid voorgoed word gespaard