Hoe vaak heb ik zo al gezeten
Overeind in bed, diep in de nacht
Terwijl de tranen over mijn wangen rollen
en ik op een smsje wacht
Eén smsje met uitleg
waarom het gaat zoals het gaat
Om dan te moeten beseffen
dat er twijfel in beschreven staat
Uren lang bleven we dan bellen
tot alles goed leek te zijn
Want de waarheid bleek toch
we hadden het samen zo fijn
Het was lang geleden
dat ik zo heb gezeten
Ik dacht dat wij zekerheid waren
dat de twijfels waren vergeten
Maar nu lijkt het erger te zijn
dat we wankelen in elkaars leven
Laten we samen voor ons vechten
want ik wil ons niet opgeven