Ik haat mensen die nep zijn,
die denken dat ze stoer zijn,
die denken dat ze cool zijn,
die denken dat ze populair zijn,
maar die dat allemaal juist niet zijn,
Ik haat mensen die nep zijn,
die doen alsof ze veel vrienden hebben,
maar het eigenlijk alleen maar nep vrienden zijn,
Die neppe mensen,
willen aandacht,
willen zich niet onzeker voelen,
willen veel vrienden,
Deze mensen gaan andere mensen pesten,
juist die mensen die wel zichzelf durven te zijn,
juist die mensen pesten ze,
Eigenlijk zijn juist deze mensen onzeker,
bang om gepest te worden,
en juist zij hebben bevestiging nodig,
Daarom doen ze zich anders voor,
en zijn dus nep,
ze doen wel stoer en vragen aandacht,
want dan wordt je niet gepest en krijg je liefde,
denken ze,
Maar dit is niet zo,
mensen die zichzelf zijn zijn gelukkiger,
gelukkiger dan die neppe mensen,
zij kunnen meer liefde geven,
en krijgen meer liefde,
zij hebben echte vrienden,
ookal zijn het er misschien niet veel,
Mensen die nep zijn liggen elke avond stiekem in bed te huilen,
maar mensen die zichzelf zijn ook,
door die neppe mensen,
die denken dat ze door te pesten gelukkiger worden,
Zo kan iemand nooit echt gelukkig worden,
maar zo zit de wereld helaas in elkaar,
Ik wou dat iedereen is een dag echt zichzelf zou zijn,
de wereld zou dan leuker worden,
maar dit zou nooit gaan gebeuren,
want juist die neppe mensen durven dat niet,
daarom haat ik neppe mensen
*sorry ik moest even m'n frustratie kwijt..*