Pyramide Strijd
Week 3 (02-11-’09)
er is niets meer dan dit niets
dat er is en niet meer gaat
in alle schema’s van mijn chaos
loopt tijd achter de feiten aan
nachten zijn nooit te laat
maar ook al spreekt ze accuraat
ik kan mijn moeheid niet verstaan
draai op het ritme van de stilte
en wakker zwart met open ogen
daar waar geen beeld in is verborgen
wil ik liever dromen over zorgen
dan deze rust moeten doorgaan
in niets dan wachten op de morgen