Ik ben vandaag bij m'n Oma, gisteren ben ik aangekomen.
In de eerste instantie 'vlucht' ik weg van het feest dat m'n moeder en stiefvader organiseren.
Het 'Foute Feest', en m'n (niet ál te slanke) moeder gaat dan in een roze joggingpak dat een tikje strak zit met een lange knallend blonde pruik op.
Want iedereen moet verkleed, mijn stiefvader met een jack en een vetkuif, "Zoals Sjonnie van de serie 'De Flodders'", zegt hij dan, tot mijn ergenis.
Mijn broer in een labjas en met zijn haren in alle kanten, 'de Gekke Geleerde', oh God...
Met jaren 80-muziek, daar heb ik dan geen problemen mee, het probleem ligt hem dat er een foto van mijn moeder en stiefvader op de CD staat en iedereen een CD uitgedeeld krijgt aan het einde.
Dus vandaar dat ik bij mijn Oma ben, en omdat het gezellig is, natuurlijk!
Dus dat betekent ook voor mij: Heel veel lekkers!